Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
Feb 5
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Acum 5 ani am incercat pentru prima data aceasta retete si am ramas surprinsa de rezultat.

De atunci, bomboanele raffaello facute in casa nu lipsesc de pe masa noastra la nici un sfarsit de an.
Cum de fiecare data trebuia sa vin cu ceva nou, mereu modificam cu cate putin reteta pe care o aveam.
De exemplu, revelionul trecut m-am gandit ca aceleasi migdale sau alune intalnite mereu in bomboane pot fi inlocuite foarte bine cu orez expandat.
Incetul cu incetul am reusit sa detin o reteta ce se apropie foarte mult de reteta originala de bomboane raffaello.
Si cum ultima oara, facute cu orez expandat au iesit foarte pufoase si interesante, am hotarat sa fac si pe altii fericiti.
Pentru a prepara aceste pretioase bomboane raffaello ai nevoie de:
lapte praf, zahar pudra, foi de napolitane, nuca de cocos, orez expandat si ciocolata amaruie.

One Response to “Bomboane raffaello”

  1. Consuela
    00:02 on noiembrie 30th, 2012

    bravo pentru articol.. nota 10.