Carte de Bucate » Creme

Cremele se folosesc la diverse deserturi, cele care contin zahar si la diferite aperitive sau gustari reci, cele pe baza de carne, oua sau legume.

Ingredientele se amesteca foarte bine pana la omogenizare, cu gust si culoare placute.

La cele mai multe creme se va gasi in compozitie untul si este recomandat ca acestea sa se faca pe baie de aburi.

Rețete » Creme

Pastă de carne
O pasta numai bună pentru aperitive.
Crema de portocale
Cu aceasta crema de portocale si orice tip de foi pentru prajituri poti obtine un delicios desert.
Crema de vanilie la pahar
Un desert delicios,dar si o crema pentru diferite prajituri.
Crema de ciocolata
Mereu potrivita pentru cei mici.
Crema de unt
Cea mai fina crema pentru torturi si diverse foi.
Pasta de peste
Asa ceva,sigur nu va refuza nimeni.
Salata de peste
O salata potrivita pentru obtinerea unor aperitive.
Pasta de sardine
Numai buna pentru fiecare dimineata.
Pasta de heringi
Este o pasta pe baza de peste si se poate prepara si din chefal,hamsii si sardele.
Crema de sardele
O crema foarte fina si delicioasa pe baza de peste.
Crema de branza
Un preparat pe baza de branza si smantana,foarte fin si cu un gust deosebit.
Crema de pepene galben
Aceasta este o bautura racoritoare,foarte consistenta,din pulpa de pepene galben.

Alte titluri din Cartea de Bucate

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie