Carte de Bucate » Garnituri

Garniturile nu trebuie sa lipseasca de langa friptura si salata.

Cel mai frecvent intalnite sunt garniturile de cartofi, orez si ciuperci. De langa peste nu trebuie sa lipseasca niciodata garnitura de lamaie.

E bine de stiut ca, pusi la fiert in apa rece, cartofii vor pierde jumatate din cantitatea de vitamina C decat cei pusi la fiert in apa clocotita.

Dupa metoda chinezeasca orezul se spala in zece ape, iar pentru a fi mai alb se adauga jumatate de lingurita zeama de lamaie.

Ciupercile trebuie consumate imediat dupa ce au fost recoltate, deoarece intra foarte repede in deshidratare si devin toxice.

Rețete » Garnituri

Cartofi la tava gratinati
Un mod usor si sanatos pentru a prepara cartofii.
Bilute de cascaval
Cel mai rapid aperitiv.
Sos de gogosari
Foarte,foarte Bun!
Orez chinezesc
Mancarea de baza a chinezilor.
Orez chinezesc picant
Nu este un orez foarte picant,dar este o garnitura perfecta pentru orice preparat chinezesc.
Orez cu rosii si ardei
Este o garnitura perfecta pentru orice tip de friptura.
Garnitura de orez
Cea mai simpla si rapida garnitura.
Legume mexicane cu piept de pui
Este specifica bucatariei mexicane,este foarte buna si picanta. .
Orez mexican
Este o garnitura usor picanta,ceea ce este specific bucatariei mexicane.
Tortilla de Patatas
Uşor şi la indemâna oricui.
Pastai scazute
Perfect pentru cei vegetarieni.
Risotto cu sparanghel
Un risotto special.

Alte titluri din Cartea de Bucate

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie