Carte de Bucate » Preparate pentru iarnă

Orice gospodina este cu gandul la o camara plina in prag de iarna.

Gemurile, muraturile si zarzavatul, sunt inventii pentru a te bucura de legume si fructe pe tot timpul iernii. Pentru acestea se vor alege intotdeauna cele mai mari, mai copate, si mai frumoase.

In camara gospodinelor romanesti, mereu vom gasi muraturi si dulceata.

E bine de stiut ca muraturile, consumate in cantitati mici sunt bune pentru continutul de vitamina C.

Rețete » Preparate pentru iarnă

Sos tomat natural
Mult mai bun decat cel cumpărat.
Zacusca de ciuperci
Ca la mama acasa.
Salată de sfeclă roşie cu hrean
Delicios pentru orice friptură.
Tocana de legume
O tocanita ce se poate manca imediat calda sau poate fi pusa pentru iarna.
Carnati proaspeti pentru prajit
Carnatii se pot prepara din orice tip de carne.
Marinata de heringi cu ceapa
Pentru a pastra pestele mai mult timp sau conserva pentru iarna este de indicat aceasta reteta.
Visinata
Un aperitiv bine venit oricand.
Gogosari in otet
Vor arata foarte bine pe un platou,alaturi de o friptura.
Compot de cirese
Sigur oricare ar manca asa ceva iarna.
Zarzavat pentru iarna
Pentru o ciorbita in iernile lungi si grele.
Zacusca de gogosari
Intalnirea cu cea mai delicioasa zacusca.
Zacusca de legume
Cel mai delicios mod de a savura legumele in mijlocul iernii.
Sos de gogosari
Foarte,foarte Bun!
Compot de struguri
Preparate in acest mod,boabele de strugurii isi vor pastra o parte din proprietati si vor ramane perfect intregi.
Compot de caise
Este foarte bun si asa putem manca caise si pe timpul iernii.
Dulceata de capsuni
Un dulce pentru toata familia.
Marinata de Chefal
O combinatie de culori cu un gust accentuat de peste.
Pagina 1 din 2

«   1 2    »

Alte titluri din Cartea de Bucate

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie