Carte de Bucate » Salate

Legumele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Ele sunt de origine vegetala si sunt foarte bogate in substante nutritive.

Salatele se pot obtine din orice fel de legume.

Preferabile sunt salatele din legume proaspete, deoarece sunt cea mai buna sursa de vitamine (A, B, C), dar se pot face si salate din legume fierte.

Pentru ca legumele fierte sa isi pastreze culoarea naturala, se fierb la foc iute, intr-un vas descoperit, in multa apa cu sare.

Rețete » Salate

Ciuperci la cuptor
Ciuperci delicioase dar nu numai pentru vegetarieni.
Pastă de carne
O pasta numai bună pentru aperitive.
Salată de ciuperci
O salată uşoară şi pentru toate buzunarele.
Salată de sfeclă roşie cu hrean
Delicios pentru orice friptură.
Salată de vinete
Asta da salată, de sezon şi pe gustul tuturor.
Salată de Boeuf
O salată romanească pentru orice ocazie şi orice eveniment.
Pasta de peste
Asa ceva,sigur nu va refuza nimeni.
Salata chinezeasca
Pentru vegetarieni dar si pentru cei ce prefera mancarea chinezeasca.
Salata a la rus
Serveste deseori la pregatirea preparatelor reci cu oua,peste sau carne.
Salata de legume
Salata poate fi preparata din toate legumele,dupa sezonul in care se pregateste.
Salata italiana
Un preparat rece pentru zile calde.
Cosulete cu salata de peste
Un aperitiv pe baza de peste,usor de obtinut.
Salata de peste
O salata potrivita pentru obtinerea unor aperitive.
Pasta de sardine
Numai buna pentru fiecare dimineata.
Pasta de heringi
Este o pasta pe baza de peste si se poate prepara si din chefal,hamsii si sardele.
Crema de sardele
O crema foarte fina si delicioasa pe baza de peste.
Rosii frantuzesti
Este un aperitiv cu specific frantuzesc foarte gustos.
Pagina 1 din 3

«   1 2 3    »

Alte titluri din Cartea de Bucate

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie