Carte de Bucate » Supe, Ciorbe, Borşuri

Supele, Ciorbele si Borsurile se prepara relativ usor.

Se obtine prin fierberea carnii in apa, adaugand sau nu diferite zarzavaturi. Pentru o supa mai buna se alege carnea cea mai buna si cu o bucatica de os.

Pentru cei cu regim se pot gati numai din legume.

Pentru supa de pasare se recomanda o pasare mai batrana.

Pentru supa de peste este perfect crapul, deoarece este mai gras.

La bors, ultimul ingredient care se pune este chiar borsul incalzit in prealabil.

Rețete » Supe, Ciorbe, Borşuri

Ciorbă de burtă
Ciorba perfectă.
Ciorba de fasole cu oase de porc afumate
Traditional romaneasca si pe gustul fiecarui roman.
Supă italiană de fasole - Minastrone
Sănătos şi dietetic.
Supă de legume proaspete
Bun, gustos, ieftin şi sănătos.
Supă de ceapă cu brânzeturi
Această supă este specific franţuzească - Soupe a l'oignon.
Borş de peşte
Ceva mai special, dietetic și fără grăsimi.
Borş de ciuperci
Foarte bun, nu numai pentru vegetarieni.
Varza cu buturele de porc afumate
La cat este de gustos, barbatii nu pot rezista la asa ceva.
Supa frantuzeasca
O supa rece pentru zile calde.
Bame grecesti
Este un preparat specific grecesc,fara carne.
Crap spaniol
Un preparat specific spaniol,cu un aspect placut si un gust deosebit de bun.
Stracciatella-supa italiana
Este o supa italiana,pe baza de oua.
Bors de cartofi cu urzici
Bun pentru zilele de post,dar si pentru vegetarieni.
Supa mexicana
Este o supa,mai consistenta,dar fiind totul fiert are putine calorii.
Ciorba de crap
O delicatese, nu numai pentru pescari.
Borş de miel cu lobodă
Reţetă de sezon.
Gazpacho
Cu aşa o supă te răcoreşti toată vara.
Pagina 1 din 2

«   1 2    »

Alte titluri din Cartea de Bucate

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie