Crap spaniol

Un preparat specific spaniol,cu un aspect placut si un gust deosebit de bun.
  • 1kg crap
  • 7-8 cepe
  • 5 linguri ulei
  • 150g masline
  • 3-4 castraveti in otet
  • 1 lamaie
  • 1 foaie dafin
  • piper
  • sare
Mod de preparare

Ceapa se curata,se spala,se taie solzisori apoi se fierbe inabusit in ulei,pe foc mic,adaugand si cate o lingura de apa(cam 4-5 linguri),sare si piper.

Cand ceapa s-a topit,se pune o ceasca cu apa,bucatile de crap,maslinele desarate,castravetii taiati cuburi si foaia de dafin.

Se fierbe la foc mic.Cand crapul este aproape gata,se adauga lamaia taiata felii si se lasa sa mai dea un clocot.

Se serveste calda,eventual cu putina verdeata taiata marunt.


Mai multe Supe, Ciorbe, Borşuri

Imagini
1.0 1
Timp de preparare: 45 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie