Crema de pepene galben

Aceasta este o bautura racoritoare,foarte consistenta,din pulpa de pepene galben.
  • 500g miez de pepene galben
  • 500ml apa
  • 250g zahar
  • 500ml apa minerala
  • 1 lamaie
  • 1 portocala
Mod de preparare

Miezul de pepene galben se da prin masina de tocat,apoi se adauga zeama de lamaie.

Apa se pune la fiert,apoi se adauga zaharul si se amesteca continu ca acesta sa se dizolve.Cand este ferbinte se adauga peste pepenele galben.

Se lasa sa se racoreasca,iar cand este destul de rece se adauga 2 linguri sirop de portocale.Se da la rece pentru 2-3 ore.

Se serveste amestecat cu apa minerala,in pahare cu bucatele de gheata.


Mai multe Băuturi

Imagini
5.0 1
Timp de preparare: 25 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie