Legume mexicane cu piept de pui

Este specifica bucatariei mexicane,este foarte buna si picanta. .
  • 200g porumb dulce
  • 200g mazare
  • 200g fasole verde
  • 200g morcov
  • 200g ardel gras
  • 1 l apa
  • 1 piept pui
  • sos chilli
  • piper
  • sare
Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu sare,iar cand clocoteste se pun legumele.Intre timp pieptul de pui se taie fasii,cat degetul mic,si se prajeste in ulei, acoperite.

Cand pieptul de pui este gata,se da deoparte.Cand sunt fierte si legumele se scurg de apa si se adauga peste piept si se pun din nou la foc.Se adauga sosul ,otet si piper. Se potriveste de sare si se lasa 10-15 minute la foc mic.

Se servesc calde presarate cu verdeata.

 


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 25 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie