Salata din piept de pui, mere, morcov si telina

O salata racoritoare pentru orice anotimp.
  • 200 g telina
  • 1 piept de pui
  • 2 mere
  • 1 morcov
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii subtiri cat degetul mic, apoi se prajeste foarte putin. Pieptul de pui va avea o culoare deschisa.

Marul se taie cubulete mici, iar telina si morcovul se dau pe razatoarea fina, apoi se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu oxida.

Cand pieptul de pui este rece, se adauga marul impreuna cu telina si morcovul, iar la sfarsit maioneza.Cand totul este amestecat bine se adauga usturoiul pisat, se potriveste de sare si piper si se da la rece.

Se poate servi cu crutoane sau simpla.


Mai multe Salate

Imagini
2.0 1
Timp de preparare: 15 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie