Marinată de carne la cuptor

Cea mai rapidă marinată pentru 1 kg carne vânat, de vacă, berbec, porc etc.
  • 700g carne
  • 100g ceapă
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 40 g sare
  • 1 fir cimbru
  • 3 foi dafin
  • piper
Mod de preparare

Carnea se spală şi se taie în bucăţi potrivite încât mirodeniile să se îmbibe bine şi să se poată frige uşor.

Carnea acoperită de toate mirodeniile se lasă în marinată 2-3 ore la o temperatură de 20 grade.Când se pune la fript, carnea se curaţă de toate ingredientele. Marinata se adaugă la friptură când aceasta este aproape gata ca să nu se ardă în timpul frigerii.

Acest preparat se serveşte cald, alături de o garnitură de cartofi sau orez. Dacă se adaugă şi o salata va fi delicios.


Mai multe Fripturi și Grătaruri

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 240 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie