Pastă de carne

O pasta numai bună pentru aperitive.
  • 700 g carne fiartă
  • 200 g unt
  • 2 ouă fierte
  • 50 g muştar
  • 50-100 g supa de la carne
  • nucşoară
  • piper
  • sare
Mod de preparare

Carnea fiartă fără oase şi fără grăsime se trece prin maşina de tocat.

Se adaugă ouăle fierte, muştarul şi jumătate din supa de carne şi se freacă bine cu lingura de lemn până devine o cremă. Se adaugă piper, sare şi nucşoară după gust iar la urmă se adaugă untul puţin câte puţin.

Dacă pasta este prea groasă se mai adaugă supă de carne sau smântână şi se freacă până pasta devine omogenă.

Această pastă se întrebuinţează la prepararea tartinelor, a sandvişurilor şi la aperitive.


Mai multe Aperitive

Imagini
5.0 1
Timp de preparare: 20 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie