Salată de ciuperci

O salată uşoară şi pentru toate buzunarele.
  • 600 g ciuperci
  • 1 lămâie
  • 50 g ulei
  • sare
  • mărar
  • 100 g zeama în care au fiert ciupercile
Mod de preparare

Se aleg ciuperci mici, tinere şi albe şi se spală bine în mai multe ape. Se fierb în apă clocotită în care s-a pus şi un vârf de cuţit de sare. După ce au fiert 15 minute se pun într-o strecurătoare să se răcească.

Se taie ciupercile felii, se aşează in salatieră şi se amestecă cu un sos preparat din ulei, sare, piper, mărar şi puţină zeamă în care au fiert ciupercile, iar pentru cei cărora le place usturoiul se poate adăuga și acesta.

Această salată se serveşte ca aperitiv sau la diferite fripturi.


Mai multe Salate

Imagini
5.0 1
Timp de preparare: 25 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie