Rulada de ton cu masline

O rulada delicioasa de peste.
  • 500g ton bucati
  • 300g masline verzi
  • 2 lamai
  • 80g margarina
  • 2 legaturi marar verde
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Se pun la scurs bucatile de ton si apoi se freaca bine cu sucul de la cele doua lamai. Intr-un bol se amesteca maslinele verzi taiate felii cu margarina, se mixeaza bine, se potriveste de sare si piper si apoi se adauga mararul tocat foarte marunt.

Intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt  se pune jumatate din cantitatea de ton, apoi se intinde toata crema de masline verzi si la final se adauga restul de ton. Se da la frigider pentru 2-3 ore, iar cand se serveste se taie felii potrivit de groase.

Se decoreaza cu felii de lamaie si crengute de marar. 


Mai multe Aperitive

4.0 1
Timp de preparare: 30 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie