Briose cu sunca

Briose aperitiv.
  • 150g faina
  • 100ml ulei
  • 6 oua
  • 1 praf de copt
  • 200g sunca presata
  • 100g branza dulce
  • 1 cana brocoli fiert
  • 1 ceapa
  • patrunjel uscat
  • oregano
  • busuioc
Mod de preparare

Intr-o salatiera se amesteca brocoli taiat cubulete, sunca presata taiata cubulete, ceapa tocata marunt, faina, praful de copt si ierburile aromate. Separat se freaca ouale cu uleiul si apoi se adauga in compozitia de mai sus.

Se amesteca bine si se pune compozitia in forma de briose. Se coc la foc mediu timp de 25-30 minute.

Se servesc reci, ca aperitiv.


Mai multe Aperitive

4.0 1
Timp de preparare: 0 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie