Salată de Boeuf

O salată romanească pentru orice ocazie şi orice eveniment.
  • 500 g cartofi
  • 500 g carne
  • 300 g castraveţi acri
  • 300 g morcov
  • 300 g mazăre
  • 300 g maioneză
  • 50 g muştar
  • piper
  • sare
  • măsline
  • gogoşari
Mod de preparare

Se fierbe carnea şi separat se fierb cartofii şi morcovul. Se taie cubuleţe mici totul (carnea, cartofii, morcovul şi castraveţii scurşi de zeamă). Se spală şi se adaugă mazărea.

La urmă se adaugă maioneza şi muştarul. Se potriveşte de sare şi piper. Se amestecă totul bine şi se aşează pe platou. Se acoperă cu un strat de maioneză şi se decorează cu masline şi gogoşari.

Este o salată tradiţională românească şi nu cred că este român să nu fi gustat aşa ceva.


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 120 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie