Sardine cu saramura de usturoi

Un peste suculent si usor picant.
  • 1 kg sardine
  • o capatana usturoi
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Mod de preparare

Se curata sardinele, se spala foarte bine cu apa calduta si apoi se aseaza in tava pentru cuptor stropita cu ulei de masline. Peste sardine se imprastie usturoiul pisat, ardeiul iute si patrunjelul tocat foarte marunt, iar la final se aseaza rondelele de rosii.

Se presara sare si piper si apoi se da la cuptor pentru 35-40 minute.

Se servesc calde si stropite cu zeama de lamaie. 


Mai multe Fripturi și Grătaruri

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 60 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie