Ciorba de fasole cu oase de porc afumate

Traditional romaneasca si pe gustul fiecarui roman.
  • 800 g oase de porc afumate
  • 300 g fasole uscata
  • o ceapa
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o foaie dafin
  • un fir de cimbru
  • otet
  • sare
Mod de preparare

Se pune la inmuiat fasolea 2-3ore,apoi se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori,iar cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel calite putin in prealabil.

Oasele de porc afumate se spala bine si se fierb separat. Cand fasolea este bine fiarta se adauga zeama de la oase,impreuna cu otetul si sarea. La sfarsit se adauga foaia de dafin si firul de cimbru.

Ciorba de fasole cu oase de porc afumate este traditional romaneasca si sigur nu ai roman care sa-i reziste.


Mai multe Supe, Ciorbe, Borşuri

Imagini
1.0 1
Timp de preparare: 60 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie