Muschi de vaca umplut

Cu asa preparat,sigur uimesti pe toata lumea.
  • un muschi de vaca
  • 400g carne porc
  • 200g slanina
  • 50g ceapa
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
Mod de preparare

Muschiul se curata de pielita,se cresteaza cu un cutit in lungime,se deschide ca o carte si se bate usor sa se obtina aceeasi grosime.Carnea de porc, ceapa usor calita si o parte din slanina se trec prin masian de tocat carne si apoi se amesteca bine cu oul, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple muschiul.

Peste tocatura se aseaza benzi de slaninuta taiata felii subtiri si felii de morcovi fierti.Se ruleaza bine muschiul si se strange cu o sfoara de la un capat la altul.Se da la cuptor cu putine legume imprejur sa nu se arda untura.Se poate turna o cana de vin rosu,pentru a face friptura mai frageda.

Se stropeste tot timpul cu untura din tava,iar daca untura s-a incins sau a scazut prea tare se mai adauga apa.Cand muschiul s-a rumenit si s-a patruns,se scoate,iar zarzavatul se presara cu faina,se mai prajeste cateva minute dupa care se strecoara si se serveste la muschi.

Cu acest preparat vei vedea si familia si prietenii multumiti daca adaugi si o garnitura de cartofi piureu.


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 75 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie