Carnati proaspeti pentru prajit

Carnatii se pot prepara din orice tip de carne.
  • 500 g carne de porc
  • 500 g carne de vita
  • 500 g carne de oaie
  • 30 g sare
  • 2 g piper macinat
  • 3 g usturoi pisat
  • boia de ardei dulce
Mod de preparare

Carnea se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat apoi se amesteca bine cu sare, piper, usturoi si boia de ardei dulce dupa gust. Se amesteca totul foarte bine si se mai adauga 75-90 g apa putin calduta.

Cu aceasta compozitie se vor umple intestinele curatate si foarte bine spalate.Carnatii nu trebuie sa fie foarte  indesati,iar fiecare bucata de carnat trebuie sa aiba aproximativ 20 cm.

Carnatii se pot prepara prajiti in cuptor, in tigaie sau pe gratar si se pot servi cu o varietate mare de garnituri.

Carnatii se pot si afuma. In acest fel vor mai pierde din grasime si vor fi mai uscati.

 

 

 


Mai multe Fripturi și Grătaruri

Imagini
3.5 4
Timp de preparare: 60 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie