Tortilla de Patatas

Uşor şi la indemâna oricui.
  • 5 ouă
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 100 g mozzarella
  • ulei
  • sare
Mod de preparare

Se curaţă cartofii, se taie felii mici şi subţiri şi se pun la prăjit în puţin ulei. Între timp, se taie ceapa foarte mărunt, iar când cartofii sunt aproape gata, se adaugă şi ceapa.

Într-un castron se bat ouăle împreună cu mozzarella şi puţină sare. Când ceapa a prins culoare se adaugă şi oul. Se lasă la prăjit pe o parte, iar când este gata se întoarce şi pe cealaltă parte cu ajutorul a 2 farfurii.

Se poate servi imediat, caldă, rece sau în sandwich.


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 20 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie