Sos scordolea grecesc

Pentru orice preparat din peste
  • 1 capatana usturoi
  • 200g miez de paine
  • 200g nuci
  • 200g ulei
  • otet
  • piper
  • sare
Mod de preparare

Se piseaza usturoiul,se adauga miezul de paine muiat in lapte rece si bine stors si nucile date prin masina.Se toarna deasupra putin cate putin ulei ca la maioneza.Se potriveste de otet,piper si sare dupa gust.Sosul trebuie sa fie legat ca o maioneza.

Se serveste la peste rasol sau prajit si la raci.


Mai multe Sosuri

Imagini
5.0 1
Timp de preparare: 15 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie