Raffaello

Un desert pufos.
  • 200g lapte praf
  • 200g unt
  • 200g zahar pudra
  • 2 foi de napolitane
  • 150g nuca de cocos
  • 100g orez expandat
  • 50g ciocolata amaruie
Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul pudra si apoi se adauga laptele praf frecandu-se foarte bine.La sfarsit se adauga nuca de cocos si foile de napolitana sfarmate.Va deveni o crema nu prea moale din care se vor face bilute.

Orezul expandat se amesteca cu ciocolata topita, se fac bilute mici si se dau la rece.

Cand bilutele de orez s-au intarit se invelesc in crema de lapte praf.

Bilutele deja formate se dau prin nuca de cocos si se pun la rece pentru 5-6 ore.

Este un desert deosebit de pufos si interesant.


Mai multe Prăjituri și Dulciuri

Imagini
4.5 4
Timp de preparare: 30 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie