Raci fierti

O delicatese.
  • Raci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardel iute
  • 5 catei usturoi
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • piper
  • sare
  • otet
Mod de preparare

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte.

Intr-o oala se pune apa suficienta cat sa acopere racii.Se adauga ceapa,morcov,ardei iute,cimbru,usturoi,o foaie dafin,cateva boabe de piper,sare mai multa si 2-3 linguri otet..Se lasa sa fiarba bine,apoi se introduc racii,lasand sa fiarba impreuna 10-15 min.

Se lasa sa se racoreasca in zeama in care au fiert.

Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu otet,uneori cu zeama in care au fiert.


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 60 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie