Cosulete cu salata de peste

Un aperitiv pe baza de peste,usor de obtinut.
  • rosii
  • salata de peste
  • oua
  • sare
  • salata verde
Mod de preparare

Se aleg rosiile mari,proaspete si coapte.In partea coditei se decupeaza un capacel,prin care se scoate miezul de la rosie.Se lasa sa se scurga, apoi se sareaza si se umplu cu salata de peste.

Deasupra se pot orna cu masline, oua si verdeata.Dintr-o fasie de rosie se poate obtine si toarta cosuletului.

Se aranjeaza cosuletele astfel obtinute pe un platou,decorand de jur imprejur cu foi de salata verde.


Mai multe Aperitive

Imagini
4.0 1
Timp de preparare: 30 min
Comentarii

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie