Rețete Tradiționale » Mâncare Franțuzească

Se reprezinta prin bucataria pariziana, unde toate preparatele inabusite se prepara cu unt.

Branzeturile, au un loc aparte in gastronomia franceza, iar printre preparatele traditionale se remarca maioneza, escalopul si tartele.

Francezii sunt renumiti prin detinerea retetei traditionale de fabricare a painii, cea mai cunoscuta si renumita fiind bagheta frantuzeasca.

Bautura preferata a francezilor este vinul, care adesea este folosit si la anumite retete de preparare a carnurilor, avand proprietatea de fragezire.,

Rețete » Mâncare Franțuzească

Supă de ceapă cu brânzeturi
Această supă este specific franţuzească - Soupe a l'oignon.
Rosii frantuzesti
Este un aperitiv cu specific frantuzesc foarte gustos.
Salata pariziana
Este o salata cu specific francez,cu multe vitamine de oarece este pe baza de legume.
Supa frantuzeasca
O supa rece pentru zile calde.
Ochiuri frantuzesti
Este un preparat specific frantuzesc, pe baza de oua.
Clatite cu bacon si cascaval
Clatite aperitiv.

Alte titluri de Mâncăruri Tradiționale

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie