Rețete Tradiționale » Mâncare Românească

Este cunoscuta pentru obiceiurile si traditiile culinare, dar mai ales pentru diversele preparate de sarbatoare, praznic si post.

Din cele mai vechi timpuri, ocupatia de baza a romanilor a fost agricultura si cresterea animalelor. Datorita acestui fapt

Rețete » Mâncare Românească

Sărmăluţe în foi de varză
Uşor de preparat şi dau bine la orice ocazie.
Coroniţă de miel
Reţetă de 5*
Borş de miel cu lobodă
Reţetă de sezon.
Pui pe sticlă
Un pui frumos şi delicios.
Salată de piept de pui cu castraveti murati
O salată pentru toate anotimpurile.
Muşchiuleţ de porc împănat
Sigur nu poţi rezista.
Spată de porc cu ciuperci
Preparatul perfect pentru orice adunare de familie.
Sos de lămâie cu smântână
Este delicios pentru orice preparat din carne.
Sos de hrean cu smântână
Un sos pe gustul tuturor.
Sos caramel
Un sos delicios atât pentru copii cât şi pentru părinţi
Sos tomat natural
Mult mai bun decat cel cumpărat.
Sos de vişine
Un sos potrivit şi pentru dulciuri şi pentru carne.
Sos de roşii dietetic
Un sos dietetic bun pentru oricine.
Sos à la grec
Cel mai tare sos pentru peşte.
Marinată de carne la cuptor
Cea mai rapidă marinată pentru 1 kg carne vânat, de vacă, berbec, porc etc.
Pastă de carne
O pasta numai bună pentru aperitive.
Pagina 1 din 11

«   1 2 3 4 5 6    »

Alte titluri de Mâncăruri Tradiționale

Raci fierti

Se iau racii proaspeti,se scoate intestinul negru,se freaca putin pe burta cu o perie din fire de orez si se pun apoi  intr-un vas cu apa fierbinte dinainte. Intr-o oala se pune apa suficienta...
< 1 2 3 4 5 >

Linkuri sponsorizate

Jocuri in bucatarie